Галена натопорчи зърна в чалга клуб СНИМКА 18+

Фолк звездата Галена се появи полугола на участие. Дизайнерският й тоалет не остана незабелязан, тъй като на много места се виждаше голата плът на пайнерката. 

Изпълнителката на “Феноменален” определено знае как да провокира вниманието най-вече на мъжете и с тоалетът си определено успя да го направи. Но на никого не отбягнаха и натопорчените й зърна, които сякаш казваха: “ела и ме изяж”. 

В този предизвикателен вид Галена се появи на участия във Велинград и Слънчев бряг, а изглежда ще го облича и на други места, тъй като хваща окото. 
От кадрите става ясно, че певицата е сменила прическата си – подстригана на черта. Няма и спомен от буйната грива на чалгарката. Оказа се, че е свалила изкуствената коса и в момента на главата е със собствена грива. На морето е влажно и е трудно да поддържа фризурата си, затова е взела решение през летните месеци да бъде неглиже. 
Новата й визия не се хареса много на почитателите, които отбелязват в мрежата, че с тази прическа състарява любимката им с няколко години./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мира Добрева шокира с признание! Ето при кого се гушка и отпуска СНИМКА

Мира Добрева е една от най-хулените телевизионни водещи, но това по никакъв начин не я отказва от мераците й да се гледа на екран. Нещо повече, чуди се по какъв начин да се заяде с хейтърите, след което да се изкара жертва.  В социалните мрежи Мира показа кой отнема негативната […]

Subscribe US Now