Мадалина Геня е секси и в Италия

След раздялата си с Григор Димитров, нещата в работен план за Мадалина Геня се развиват повече от добре – филм с нейно участие успя да покори дори Netflix.
Малко след това стана ясно, че ще вземе главна роля и във филма Lost Book of Creation, в който ще си партнира с Мат Хукингс, Еди Хол и Боби Лий. Има планове дори приключенският екшън да бъде превърнат в трилогия.
Това са повече от добри новини за Мадалина Геня, която реши да зарадва своите фенове в Instagram със серия от свои снимки по бански.
На няколко кадъра виждаме колко секси е актрисата, а от поста разбираме, че фотосесията се е състояла на остров Капри. В поста има и няколко видеа, които ни дават представа как точно протича една подобна фотосесия.
С правилните напътствия от фотографа Мадалина Геня подчертава секси извивките и излъчването си. После как да не му се доходи на човек в Италия…

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Срамува ли се от тялото си Кейт Уислет

Звездата на Кейт Уинслет изгрява с “Титатик”, когато тя е само на 22 години. Но признава, че да се справя с връхлетялата я слава не ѝ е било никак лесно. В скорошно интервю актрисата споделя, че е имала усещането, че трябва да изглежда по определен начин или да бъде нещо определено. […]

Subscribe US Now