Пищното парти на Кейли Куоко

Кейли Куоко няма търпение да стане майка. И колкото по-близо е моментът, в който това ще се случи, толкова по-нетърпелива става актрисата.
Самата Кейли сподели това по време на бебешкото парти, организирано преди дни по случай щастливото събитие. От момента, в който обяви своята бременност, актрисата не спира да разказва колко е развълнувана да посрещне своето първо бебе. И на снимките от празненството, които тя сподели в социалните мрежи, това личи – по щастливата усмивка. А до нея неотлъчно е партньорът ѝ Том Пелфри.
Средства за партито, планирано от сестрата на Куоко – Бриана, очевидно не бяха пестени. Както пише  People, то включваше пищна украса, музика на живо, богато меню и много танци.
На финала бе поднесена грандиозна многоетажна торта, чиито елементи от украсата препращаха към личния живот на Кейли и Том. Едната страна бе украсена с филмова ролка и емблематичния знак на Холивуд, които символизират актьорска кариера на Куоко. От другата страна на тортата бе лого на Ню Йорк и футболна топка, за да представят корените на Пелфри от Източното крайбрежие.
Бляскавото парти бе завършено със светлинно шоу с 400 дрона, изобразяващи различни сцени и послания. Куоко го нарече “най-готиното и красиво нещо на Земята”, към снимката, която сподели на дроновете, изписващи “Baby Girl Pelphrey 2023” в нощното небе.
Сред присъстващите, освен близките роднини на двойката, бяха и множество известни личности като бившия тенисист Пракаш Амритрадж и дори самият Брад Пит.
37-годишната Куоко разкри, че тя и Пелфри очакват дете само шест месеца след като обявиха връзката си публично. Тогава Кейли сподели и, че е убедена, че Томи е човекът, който винаги е търсила и е сигурна, че той ще бъде страхотен баща. Пелфри пък, от своя страна каза, че е много развълнуван, че ще посреща едно малко момиченце.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Майли Сайръс пее гола под душа

Майли Сайръс ще издаде своя осми студиен албум Endless Summer Vacation на 10-ти март тази година. Наскоро тя обяви албума с вълнуващ трейлър, който ни открехва вратата към това толкова лично произведение. Зашеметяващата обложка на албума пък е дело на Бриана Капоци. Първата песен от Endless Summer Vacation ще бъде […]

Subscribe US Now