Голяма драма сполетя Софи Маринова!

Голяма драма сполетя семейството на Софи Маринова. Фолкпевицата, която обикновено виждаме да се забавлява и усмихва в постовете си в социалните мрежи, сега преживява една огромна загуба. 

От този свят си е отишъл баща й Марин, а това, което изпълнителката написа в профила си в Инстаграм, бе: “Почивай в мир, татко. И нека те пазят ангелите. Твоята Софи”.
Припомняме, че през юли тази година ромската перла снима майка си и баща си в клип към своя песен, сякаш е предчувствала несъзнателно какво ще последва.
Видеото показва утрото и веселото ежедневие на семейството на Маринова, нейната майка й Мара приготвя закуска, пият кафе, оркестъра свири, а Софи се качва на екзотичен американски кадилак и отпрашва към съдбата си да бъде звезда./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official)

Източник: blitz.bg
Next Post

"Зеленият пас" на Сhef Таралежков се оказа с разкъсани мускулни влакна заради...

Впечатляващо е на какво са готови участниците в “Мастър шеф”, за да получат бялата престилка тази година. Младата треньорка Назик, която се яви на кастинга в кулинарното предаване в днешния епизод е чудесен пример за това. Симпатичната старозагорка преживя доста тази вечер – като започнем от притеснението от състезанието, минем […]

Subscribe US Now