Емануела получи златна роза от нов обожател СНИМКИ

След като обяви, че се е разделила с Мартин Николов – Елвиса, фолк звездата Емануела има нов ухажор, който не спира да я изненадва с оригинални и много скъпи подаръци. На вниманието, което получава от господина, могат да й завидят всичките й колежките. 

Обожателят на Емануела надмина себе си по оригиналност в подаръците, които й поднесе на участието й в Слънчев бряг. Изпълнителката на “Устните ти мръсни” вече има роза от чисто злато. 

Емануела останала без думи, когато в офиса на клуба пристигнала роза, потопена в истинско злато и тежаща цели 2 килограма. Не е нужно да ви казваме, че розата струва цяло състояние. Освен това има и рядка сребърна чаша, която е истинска антика и богатсво за колекционерите. 

“Благодаря от сърце”, е написала звездата, но от персонала на заведението научихме, че е била шокирана и приятно изненадана от вниманието на въпросния господин. Опитахме се да се разберем от кого точно идва изненадата, но научихме само, че мъжът е почитател на певицата от години и често може да бъде засечен на нейни участия, като обикновено я обсипва с бутилки скъпо шампанско и е истинска находка за управителите на заведенията, тъй като правел огромна сметка.
Емануела сподели пред нашата медия наскоро, че вече не е обвързана с Мартин, макар да е ходатайствала да го вземат в риалити формата “Игри на волята” и най-накрая да сбъдне мечтата му да стане известен./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Златка Димитрова има нов мъж до себе си, показа първа СНИМКА

Златка Димитрова се носи отново на крилете на любовта. Тя реши да сложи край на всички спекулации относно това дали има мъж до себе си и го показа на първа снимка в Инстаграм.  За никого не е изненада, че новото гадже на Черната Златка е отново нацепен батка с татуировки. […]

Subscribe US Now