Когато дъщерята на Чарли Шийн не спира да се хвали с новите си гърди

Преди няколко месеца дъщерята на Чарли Шийн сподели публично, че иска да се подложи на операция за уголемяване на бюста. По думите на 19-годишната Сами това нейно желание не е от скоро и дори призна, че не е го е разкривала по-рано, тъй като се е притеснявала от критики.
“Бях на 10 години и си казах: “Нямам търпение да имам големи цици като майка ми”, каза тя на Bustle в статия, публикувана през октомври. “На всички мои приятелки гърдите им растяха и просто си казах “Добре, кога е моят ред?” Винаги напълвах сутиена си с чорапи и други неща”, разкри тогава сами.
Въпреки че Сами искаше външният по външен вид да прилича на майка си, малко след като стана ясно, че Сами вече дори се подготвя за операцията, майка ѝ Денис Ричардс разкри в интервю, че се е опитала да я разубеди, заради трудностите, с които се е сблъскала, след като самата тя се е подложила на процедурата.
“Опитвам се да я разубедя, защото самата аз не знаех колко токсични са гръдните импланти, когато бях на 19 години”, признава тя пред изданието, отбелязвайки , “И това не е лесна операция. Болезнено е!”
Сами Шийн очевидно обаче не се е вслушала в съвета на майка си и в крайна сметка си сложи импланти. Само преди около месец тя сподели в TikTok, че е вече се възстановява след процедурата, а в средата на декември гордо се похвали в Instagram и с новата си придобивка. 
И по всичко личи, че дъщерята на Чарли Шийн няма никакво намерение да спира да демонстрира колко е доволна от резултата. Доказателство за това са и последните ѝ снимки, които качи в социалните мрежи. 
Виждаме Сами Шийн да позира по бански в стил “Спасители на плажа” на Бахамите. “Имам ранен коледен подарък за теб”, пише тя. И явно все по-често ще виждаме възпитаничката на чичо Чарли в подобна светлина. Защото въпреки крехката си възраст, Сами не се колебае да бъде провокативна и да не се съобразява с ничие мнение.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любимите филми на Барак Обама за 2023 г.

В оставащите едва няколко дни от годината всеки е започнал да си прави равносметките, а в това число и Барак Обама. В профилите си в социалните мрежи Обама сподели пост, посветен на филмите, които са оставили най-трайна следа в съзнанието му през последните 12 месеца. Интересното е, че трите най-добри филма […]

Subscribe US Now