Изненада! Джулиана Гани и Илиян се събраха и… СНИМКИ

След бурната си раздяла и всевъзможните словесни шамари, които си размениха в публичното пространство, Джулиана Гани и Илиян Найденов хвърлят нова бомба.

Двамата се оказаха заедно, а причината ще изненада мнозина, но и не чак толкова, защото става дума за кръщенето на сина им Давид. Картинката със сигурност ще предизвика много коментари в социалните мрежи от последователите и на двамата.
Джулиана Гани заформи страшен скандал в зоопарка СНИМКА
“Малчо е горд православен Християнин от днес, а Росен ще носи отговорността да го учи, възпитава и обгрижва, като втори духовен баща! Амин!”, написа щастливият татко Илиян Найденов в Инстаграм профила си, изказвайки благодарност на кръстника, който е негов близък приятел от години. 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от I L I Y A N – N A Y D E N O V (@naydenov.fitness)

Джулиана Гани и новото й гадже се награбиха на поляна… ВИДЕО
На свой ред Джулиана Гани също не пропусна да отбележи празника с пост. Силиконката написа: “Честито ни, християнче”. Но, все пак, не очаквайте, че ще ги видите един до друг. И двамата публикуваха отделни снимки със сина си Давид в профилите си, но не и обща./show.blitz.bg

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко са готови да похарчат Джей Ло и Бен Афлек за втората си сватба

Събитията около най-обсъжданата в момента двойка в Холивуд – Дженифър Лопес и Бен Афлек, не спират. След новината за скромната им сватба им на 16 юли в Лас Вегас, бяхме сигурни, че е въпрос на време за втора, грандиозна сватба. От TMZ наскоро научихме, че тя ще е в имението на Бен […]