Принц Хари най-после проговори

Няма как да не признаем, че поведението на принц Хари и семейството му по отношение на коронацията е доста противоречиво. След като беше потвърдено, че херцозите на Съсекс са получили официална покана за събитието, те дълго време не даваха отговор ще присъстват ли или не.
Преди минути Бъкингамският дворец потвърди, че само Хари ще присъства на коронацията. “Херцогът на Съсекс ще присъства на коронацията на краля и кралица Камила в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. Херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет”, цитират ги от People.
Макар празненствата покрай коронацията да продължават три дни не се очаква Хари да присъства нито на концерта пред замъка Уиндзор, нито на някои от другите официални събития освен ритуала в Уестминстърското абатство.
Междувременно на Меган остава отговорността да организира рождения ден на Арчи, който навършва 4 години в деня на коронацията на дядо си Чарлз.
Дългата липса на отговор от страна на херцозите на Съсекс се стори странно на доста хора. Хари и Меган нееднократно са изразявали притесненията си да пътуват до Великобритания, освен ако не им бъде осигурена охрана. За да получат такава обаче, е трябвало да отговорят в необходимия срок, за да може тя да бъде организирана.

Освен рождения ден на сина си, принц Хари вероятно ще пропусне и други важни за него активности. На 5-и и на 7-и май отборът по поло на Хари в Калифорния Los Padres участва в турнир. Дали принцът ще бъде заменен с друг играч или ще успее да участва в него предстои да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Ергенът" Евгени призна, че живее с жена с две деца, продуцентите са бесни ВИДЕО

Пианистът Евгени Генчев е гледал две чужди деца. Това сподели самият той в епизод от шоуто “Ергенът”, в което в момента е главен герой. Малко преди да приеме участие в риалитито, музикантът имал връзка с жена с две деца. В началото му било много трудно, но постепенно проблемите били изгладени […]