Жизел Бюндхен проговори – и за брака си с Том Брейди, и за причината за раздялата им

Жизел Бюндхен е готова да разкаже открито какво всъщност я е накарало да сложи край на 13-годишния си брак с бившия ръгбист Том Брейди. Прави го за Vanity Fair, пред които казва, че новините в медиите за тяхната раздяла всъщност нямат общо със случилото се в действителност. Признава и колко пагубни са последствията за нея.
Всъщност, браковете не се изграждат или разпадат за една нощ. “Това отнема години, за да се случи”, казва Жизел. А разпространеното твърдение, че е дала ултиматум на Брейди (който първо се оттегли, а после се върна в NFL) да избира между кариерата и брака, е “много болезнено” и “най-безумното нещо”, което е чувала.
“Винаги съм го подкрепяла и окуражавала и бих продължила да го правя винаги”, каза Бюндхен. “Ако има човек, който искам да бъде най-щастливият на света, това е той, повярвайте ми. Искам да побеждава. Искам всичките му мечти да се сбъднат. Това искам, наистина, от дъното на сърцето си.”
Жизел продължава с думите, че “всичко”, написано за раздялата им, не е вярно, особено твърдението, че тя е сложила край, след като Брейди приема да играе още един сезон. “Казаното е само парче от много по-голям пъзел”, казва моделът. “Не е черно или бяло.”
За всички е добре известен брачният принос на Бюндхен: през по-голямата част от партньорството си с Брейди, жената, която дълго време беше най-добре платеният модел в света, изостави кариерата си в полза на неговата. Слезе от модния подиум през 2015 г. и няколко години по-късно се премести от дългогодишния си дом в Бостън във Флорида.
“Когато се преместихме в Тампа, всъщност никога преди не бях ходила там”, казва Бюндхен. Първоначално решава да съсредоточи голяма част от енергията си в това да бъде съпруга и майка. Но по думите й, в живота често се случва така, че пътищата на двама души се разделят.
“Срещнахме се, когато бях на 26 години, а той на 29. И двамата искахме семейство, споделяхме общи интереси и желания. С течение на времето осъзнавахме, че просто сме искали различни неща и всеки трябваше да направи своя избор. Това не означава, че не обичаш човека до себе си. Просто за да бъдеш себе си и да живееш живота, който искаш, имаш нужда от човек, който да те срещне по средата, нали? Това е танц. Това е баланс. Когато обичаш някого, не го вкарваш в затвора и не казваш: “Трябва да живееш този живот”, продължава тя.
Бюндхен оприличава процеса на раздяла на “смърт и прераждане”. Скърби за “смъртта” на своята мечта. Не крие, че ѝ е безкрайно трудно и тежко, защото винаги си е представяла, че животът ѝ ще се развие по определен начин. Знае обаче, че е направила всичко по силите си това наистина да се случи.
Когато е била дете, Жизел е вярвала в приказки. И продължава да мисли, че да вярваш в щастливия край е нещо красиво. Но към момента щастието за нея се крие в двете им прекрасни деца – Бендажмин Рейн и Вивиан Лейк. Затова е благодарна и доволна, че им е посветила толкова много от времето си.
“Моят свят бяха те”, казва Бюндхен. “Знаете ли колко съм благодарна, че имах това време за себе си? Кърмих децата си до почти двегодишна възраст. Всеки ден ги водех на училище. Правех им закуска, обяд… Бях там.”
Разбира се, както винаги, така и сега, децата продължават да бъдат за нея и за бившия ѝ съпруг най-важното. Но Жизел Бюндхен не крие и още нещо – че двамата с Том Брейди са в добри отношения.
“Не играем един срещу друг. Ние сме отбор и това е красиво. Поглеждам назад и не съжалявам. Харесвах всяка част от брака си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Един малък град направи Чочо Владовски голяма звезда

В началото на осемдесетте един млад певец диктува новата мода на младото поколение. Той е със дълга до раменете, смолисто черна коса, рокерско яке, широки, чарлстон, панталони и академични очила. Доста различен от дотогавашните естрадни величия. Разхожда се шармантно из телевизионния екран. Бохем, чаровник, финяга с чувство за хумор, Чочо Владовски […]

Жизел Бюндхен проговори – и за брака си с Том Брейди, и за причината за раздялата им

Жизел Бюндхен е готова да говори открито какво всъщност е накарало нея и бившия футболист Том Брейди да сложат край на 13-годишния им брак. Моделът споделя пред Vanity Fair за това как новините в медиите за тяхната раздяла всъщност нямат общо с това какво наистина се е случило. Говори и за това колко пагубен е резултатът за нея.
Жизел обяснява, че браковете не се изграждат или разпадат за една нощ: “Това отнема години, за да се случи”, казва тя. Медийното отразяване, в което се твърди, че Бюндхен е дала ултиматум на Брейди, който първо се оттегли и след това се върна в NFL, да избира между футболната му кариера и брака им е “много болезнено” и “най-безумното нещо, което съм чувалa”.
“Винаги съм го подкрепяла и окуражавала и бих продължила завинаги”, каза Бюндхен. “Ако има човек, който искам да бъде най-щастливият на света, това е той, повярвайте ми. Искам да побеждава. Искам всичките му мечти да се сбъднат. Това е, което искам, наистина, от дъното на сърцето си.”
Жизел продължава с думите, че “всичко”, написано за раздялата им, не е вярно, особено твърдението, че Бюндхен е сложила край на връзката, след като Брейди се ангажира да играе още един сезон във футбола. “Казаното е едно парче от много по-голям пъзел”, казва моделът. “Не е черно или бяло.”
“Даваш всичко, което имаш, за да постигнеш мечтата си”, добавя тя. “Даваш сто процента от себе си и е сърцераздирателно, когато не свърши така, както си се надявал и за което си работил толкова усърдно, но истината е, че не всичко зависи само от теб и ти си отговорен за своята част от работата.”
Брачният принос на Бюндхен е добре известен: през по-голямата част от партньорството си с Брейди, жената, която дълго време беше най-добре платеният модел в света, изостави кариерата си в полза на неговата. Слезе от модния подиум през 2015 г. и няколко години по-късно се премести от дългогодишния си дом в Бостън във Флорида.
“Когато се преместихме в Тампа, всъщност никога преди не бях ходила там”, казва Бюндхен. “Пристигнах и вече това беше моят живот.” Първоначалното решение да съсредоточи голяма част от енергията си върху съпружеството и майчинството е изцяло на Бюндхен.
Бразилският модел обаче продължава да разказа с думите, че в живота често се случва така, че пътищата на двама души се разделят. “Ние се срещнахме, когато аз бях на 26 години, а той на 29 години. И двамата искахме семейство, споделяхме общи интереси и желания. С течение на времето осъзнаваме, че просто сме искали различни неща и всеки трябваше да направи своя избор. Не означава, че не обичаш човека до себе си. Просто означава, че за да бъдеш себе си и наистина да живееш живота, който искаш да живееш, трябва да имаш някой, който може да те срещне по средата, нали? Това е танц. Това е баланс. Когато обичаш някого, не го вкарваш в затвора и не казваш: “Трябва да живееш този живот”, продължава тя.
“Даваш му свободата да бъде това, което е и ако искаш да летите в същата посока, тогава това е невероятно.” Бюндхен оприличава процеса на раздяла на “смърт и прераждане” и заявява, че скърби за “смъртта на моята мечта”. Не крие, че ѝ е безкрайно трудно и тежко, защото винаги си е представяла, че животът ѝ ще се развие по определен начин. Знае обаче, че е направила всичко по силите си това наистина да се случи.
Моделът допълва, че е вярвала в приказки, когато е била дете и продължава да мисли, че е красиво да вярваш в щастливия край. И щастието за нея в момента се крие в двете им прекрасни деца – Бендажмин Рейн и Вивиан Лейк. Благодарна и доволна е обаче от решението си да им посвети толкова много от времето си.
“Моят свят бяха те”, казва Бюндхен. “Знаете ли колко съм благодарна, че имах това време за себе си? Кърмих децата си до почти двегодишна възраст. Всеки ден ги водех на училище. Правех им закуска, обяд… Бях там.”
И както винаги, и сега за нея и бившият ѝ съпруг най-важното продължават да бъдат децата им. Жизел Бюндхен не крие, че тя и Брейди са в добри отношения. “Ние не играем един срещу друг. Ние сме отбор и това е красиво. Поглеждам назад и не съжалявам. Харесвах всяка част от брака си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Селена Гомес като булка

Преди седмици стана ясно, че Селена Гомес не скучае, а се е захванала със снимките на третия сезон на сериала Only Murders in the Building. Когато екипът сподели снимки с новината, че отново работят заедно, научихме, че към него ще се присъедини не кой да е, а самата Мерил Стрийп. […]

Subscribe US Now