Марк Антъни и Надя Ферейра показаха сина си и най-накрая разкриха името му

Романсът на Марк Антъни и Надя Ферейра се разви доста бързо. За първи път се заговори, че излизат заедно през 2022 г. Не мина много време и двамата потвърдиха твърденията, че са двойка, само няколко месеца по-късно с пост в Instagram. В края на годината пък вече бяха сгодени, а на 28 януари 2023 г. официално си казаха “да” на церемония в Маями, Флорида.
Вече като семейство, 55-годишният изпълнител и 25-годишният модел посрещнаха и първото си дете. През юни миналата година се роди синът им, чието име обаче така и не разкриха. Чак през март тази година, по случай навършването му на девет месеца, те за първи път показаха бебето си, като качиха негова снимка в Instagram.
Тази седмица Марк Антъни и Надя Ферейра са отбелязали първия рожден ден на сина си и явно са решили, че това е добър момент най-накрая да разкрият и името му.
В поста си от вчера, 12 юни, щастливата майка е качила снимка, на която е гушнала момченцето си, на фона на празничната украса по повод празника му.
“Днес се навършва една година, откакто се появи на света, за да ме научиш на толкова много неща… едно от тях е най-голямата любов, която съществува… да бъда твоя майка, сине мой”, пише Надя Ферейра в началото на описанието на испански и на английски език.
Накрая завършва с думите: “Честит рожден ден на най-голямата благословия в моя живот. Моят любим Марко”, от които и става ясно името на момченцето.
Марко е първо дете за модела, но седмо за Марк Антъни. Той е баща на шест други деца от предишните си връзки. Има 30-годишна дъщеря – Ариана и 28-годишен син Чейс от бившата си приятелка Деби Росадо. От бившата си съпруга Даянара Торес пък има две момчета – 23-годишният Кристиан и 20-годишният Райън. Близнаците му Еме и Максимилиан (16 г.) пък споделя с бившата си съпруга Дженифър Лопес, припомня Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Плановете на принц Уилям за рождения му ден, които не включват Кейт Мидълтън

На 21 юни принц Уилям ще навърши 42 години. Ясно е, че предвид състоянието на съпругата му, която минава курс по превантивна химиотерапия, никой не очаква парти от него. И все пак той ще отбележи рождения си ден по необичаен начин. Дворецът Кенсигтън потвърди, че на 20 юни Уилям ще […]

Subscribe US Now