Задава ли се нова сватба в британското кралско семейство

Със своите необичайни отношения принц Андрю и Сара Фъргюсън се нареждат сред най-интересните личности от британското кралско семейство. Двамата продължават да живеят заедно, въпреки че са разведени от 28 години. Той беше отлъчен от двореца заради обвинения в изнасилване, а тя присъства на първата си кралска Коледа след развода.
Принц Андрю е брат на крал Чарлз и като такъв намери воля да се опълчи на желанието му да напусне резиденцията си Royal Lodge, която е част от кралските имоти. А бившата му съпруга Фърги, както я наричат всички, продължава да му пази гърба и дори да му помага финансово.
И на фона на цялата тази доста объркана ситуация се появиха предположения, че двамата може отново да минат под венчилото, след като го направиха веднъж през 1986 г.
Според източници, цитирани от Daily Mail, крал Чарлз е заявил на своя брат, че ще им даде благословията си, ако със Сара Фъргюсън решат отново да станат законни съпруг и съпруга.
Въпреки че на практика принц Андрю е се нуждае от разрешението на монарха, защото е чак осми по линията за наследяване на престола, все пак то би било от голямо значение за неговото решение.
А ако все пак се стигне до сватба, тя ще бъде много далеч от пищните церемонии, които сме свикнали да наблюдаваме. По-скоро подписване и църковен ритуал в тесен кръг в малкия параклис до дома на Сара Фъргюсън и принц Андрю, където те видяха и дъщеря си Беатрис като булка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво мисли бившият на Джиджи Хадид за връзката ѝ с Брадли Купър

Седмица след като Джиджи Хадид и Брадли Купър потвърдиха романса си, като бяха забелязани да се държат за ръце на публично място в Лондон, се появява нова информация, според която бившият на модела – Зейн Малик, не е особено щастлив от връзката на някогашната си половинка. “Зейн не е доволен от връзката им и […]

Subscribe US Now