Райна стигна върха и заслепи с уникална красота СНИМКИ

Фолкпевицата Райна заслепи мрежата с красотата на Швейцарските Алпи, където не пропусна да си направи атрактивна фотосесия. Изпълнителката, която е известна със страстта си да пътува из екзотични кътчета на света, този път направо е като извадена от картичка.

На кадрите, които Райна споделя в профила си в социалните мрежи, тя показва величествената планина, която обикновено оставя без дъх туристите.
И Райна лъсна гола във ваната ВИДЕО 18+

Преди да се потопи в красотата на Алпите, поп фолк певицата се разходи из Витоша, изкачи и нейния първенец – Черни Връх, чиято надморска височина е 2290 метра.

На 4 март Райна ще отлети и за Лондон заедно със Здравко Мандаджиев, за грандиозен концерт в британската столица по покана на издателя на вестника на българите във Великобритания – “Будилникъ” инж. Емил Русанов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктор Калев призна нещо неочаквано и хвърли в ступор всички

Актьорът и певец Виктор Калев, който обикновено разсмива хората с невероятната си игра от сцената, призна кога и защо плаче, а думите му изненадаха мнозина.  “Аз съм като всички хора. Случват се и някои неща, които ме натъжават. И ги преживявам. Свикнах през годините да не плача. Правя го само […]

Subscribe US Now