Виктор Калев призна нещо неочаквано и хвърли в ступор всички

Актьорът и певец Виктор Калев, който обикновено разсмива хората с невероятната си игра от сцената, призна кога и защо плаче, а думите му изненадаха мнозина. 

“Аз съм като всички хора. Случват се и някои неща, които ме натъжават. И ги преживявам. Свикнах през годините да не плача. Правя го само на финала на представление”, това призна Виктор Калев уикенда пред Петя Дикова по bTV. И добави: “Истински ме натъжават войните, тежко болни млади хора и деца, възрастни хора, които нямат възможност да отидат на представлението на Джон Малкович, например, а искат. Но не плача”.
Виктор Калев срази с тези думи за циците на Тита

Благодарен съм на всеки човек, който идва на моите представления, отделя от средставата и от времето си. Опитвам се да давам всичко от себе си за тях. Не се пестя по никакъв начин, независимо дали играя в Каспичан или в Мадрид – играя като за първи и последен път.
Виктор Калев показа майка си, която се оказа първата жена със… СНИМКА
Никога не съм бил лакей или шут, това съм го научил от баща ми – да бъда човек, който си пази достойнството и не върви против принципите си”, призна Виктор Калев и добави, че се чувства много щастлив благодарение на обичта, която получава от хората.

Миналото лято в Пловдив, по време на представлението му “Грамофонът”, се случва нещо неочаквано, а впоследствие и необяснимо, за което днес актьорът си спомня с огромно вълнение.
“Заваля дъжд по време на “Грамофонът”, а не беше предвидено според прогнозите. Преди това отменихме друго представление заради дъжд. На този ден обаче, по средата на представлението, точно когато говорех за колеги, които вече не са между нас… започна ситно да ръми.  И нито да спреш… нито да върнеш хората… трябваше да взема светкавично решение какво да направя. Попитах хората, те не поискаха да спирам. И така стояхме под дъжда близо 20 минути още. Беше магично представление. В Пловдив винаги е така, много са ми на сърце”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Не е за вярване как изглежда вече дъщерята на Вихра Петрова и Иван СНИМКА

Вихра Петрова и Иван Христов със сигурност имат голям повод да се гордеят, защото дъщеря им Ава, която е вече на 17 години, претърпя невероятна трансформация и се превръща в голяма красавица. Въпреки че техният брак приключи с гръм и трясък, и не остави хубави спомени, най-хубавото от него – Ава Христова […]

Subscribe US Now