Какво се случва със сина на Ловеца на крокодили

Наследството на Стив Ъруин продължава да живее с помощта на семейството му. Съпругата му Тери, както и двете им деца Бинди и Робърт, продължават да се занимават с опазване на природата и популяризиране на австралийските животни.
Голяма част от вниманието е насочено към 24-годишната Бинди, която се омъжи преди няколко години, а през март 2021 г. със съпруга й Чандлър станаха родители на малката Грейс Уориър.
18-годишният Робърт Ъруин обаче все по-често е в общественото полезрение макар да е “щастливо необвързан” по собствените му думи пред E! News. “Забавно е, защото откакто сестра ми се омъжи и има дете, постоянно се появяват слухове: Бинди ще има второ дете. Ще имат тризнаци.”
Робърт признава, че сестра му му е казала, че сега е негов ред. “Трябва да си намериш някого, за да оставят мен на мира”, разказва още той. И скромно заявява, че няма с какво да се похвали в тази област.
За сметка на това съвсем скоро синът на покойния Ловец на крокодили издаде книга с фотографии Robert Irwin’s Australia. И е щастлив да бъде “шантавия чичо” на 19-месечната си племенница Грейс. “Това е най-страхотната работа, която съм имал със сигурност”, казва Робърт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой е мъжът до Михаела от "Игри на волята" и какви ги вършат заедно СНИМКИ

Михаела от отбора на “Безстрашните” безспорно е една от най-секси мацките от последния сезон на “Игри на волята”. Но мераците на нейните фенове бяха попарени с новината, че си има гадже. Но кой ли е щастливецът?!  Тя не говори много за личния си живот, но пък бърза проверка в Инстаграм […]