Изненадващото партньорство между Майк Тайсън и Евандър Холифийлд

На колкото и години да стане Майк Тайсън ще бъде все така непредвидим. Съвсем спокойно може да реши отново да излезе на ринга и вече дори няма да се изненадаме.
Но точно когато си мислим, че един от най-добрите боксьори в историята няма с какво толкова да ни изненада, той успява да го направи. И то по начин, който въобще и не сме очаквали.
От CNBC разбираме, че Тайсън е обединил усилия с Евандър Холифийлд, за да пуснат на пазара ядлив продукт от канабис, който е във формата на ухо със следи от отхапано – Holy Ears.
И нищо тук не е случайно, защото точно преди 25 години се случи прословутото отхапване на ухото на Холифийлд от Тайсън на ринга. Holy Ears е продукт на новосформираната компания Carma Holdings, която ще се занимава с производството на продукти с канабис.
През 2023 г. компанията планира да пусне линия продукти от канабис, които да бъдат обвързани лично с Евандър Холифийлд. А още от този месец Holy Ears ще бъдат пуснати в продажба онлайн и в някои щати в Америка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой със сигурност отива на финал в "Игри на волята" ВИДЕО

Поредна тежка номинационна битка се разигра между Непобедими и Безстрашни и определи първото номинирано племе тази седмица в “Игри на волята: България”. Изненадите накрая пак бяха големи! Един по един състезателите от двете племена плуваха до понтон, за да съберат материали, с които да изградят барикада в тунела на своите противници. […]