Нищо не може да спре Меган Маркъл

Принц Хари може и да е под напрежение заради наближаващата коронация на баща си крал Чарлз, на която ще присъства на 6 май в Лондон. Но това едва ли важи за съпругата му. Освен че демонстрира страхотна форма, тя има с още какво да се похвали.
Меган Маркъл е подписала договор с агенцията за таланти William Morris Endeavor. “Щастливи сме да съобщим, че WME представлява херцогинята на Съсекс Меган във всичките й начинания”, се казва в официалния Instagram профил на агенцията.
В текста се пояснява още, че WME ще се фокусира върху развиването на бизнес начинанията й, като се споменават създаването на филмови и телевизионни продукции, партньорства с брандове и други.
От Variety пък подчертават, че Маркъл няма да се занимава с актьорска игра в бъдеще. Затова пък агенцията ще поеме грижата и за дейностите на компанията, която Меган дели с принц Хари Archewell.
Трима са агентите от WME, които ще работят за херцогинята – изпълнителният директор на компанията Ари Еманюел, агентът на Дуейн Джонсън Брад Слейтър и дългогодишната агентка на Серина Уилямс Джил Смолър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Галин разкри шокиращи неща за Диона и заговори за огромна сума, която... ВИДЕО

Фолк идолът Галин най-накрая проговори за отношенията си с Диона, която временно беше в неговата музикална компания, но си ътръгна със скандал. В подкаста “Не съм такъв човек” той е болезнено откровен за случилото се и заговори за големи неустойки и какви пари му е дала тя.  Продължава да я […]

Subscribe US Now