Катрин Зита-Джоунс с кадри от райска ваканция

Едва ли има по-чудесен начин да завършиш 2023 г. от почивка на топло слънчево място, заобиколен от море. Точно това решават да направят Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас в края на годината.
Семейството прекара няколко дни първо в Индия, а след това на Малдивите. 79-годишният Дъглас беше поканен на 54-ия Международен филмов фестивал в Гоа, където получи отличието за цялостен принос.
Освен от 54-годишната си съпруга, той беше придружен и от 23-годишния си син Дилън. Тримата използваха пътуването си в южна Азия, за да прекарат и няколко дни на Малдивите, а Катрин публикува поредица от райски кадри.
“Майкъл и аз бяхме за няколко дни тук и всичко е божествено”, пише тя и пояснява, че се е отдала на четене на книги, гледане на филми и подкасти за самопомощ: “Не че ми трябваха”.
Катрин Зита-Джоунс споделя и кадър от самолета на тръгване, на който се виждат Малдивите от въздуха, но не уточнява къде семейството й с Майкъл Дъглас планира да изкарат коледните празници.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Луксът на раздора на Марк Зукърбърг

Като един от най-богатите хора на планетата Марк Зукърбърг може да си позволи всичко. И то от всичко по много. Затова и не ни учудва особено, че новият му дом ще е изключително мащабен. И то не просто мащабен, а един от най-големите домове, строени в историята на САЩ досега. […]

Subscribe US Now