Как е името на сина на Риана и A$AP Rocky

Съвсем малко време дели Риана от момента, в който ще прегърне второто си дете. На MET Gala в началото на месеца певицата демонстрира доста наедряло коремче, а подробностите около предстоящото раждане засега предпочита да пази в тайна.
Това не е особена изненада, защото тя е доста избирателна по отношение на информация за личния си живот, която споделя. В профилите й в социалните мрежи може често да виждаме снимки и видеа с малкия й син, който скоро ще стане на годинка, но за това време така и не научихме как се казва той.
Тази седмица Daily Mail разпространи актът за раждане на сина на Риана и A$AP Rocky, от който разбираме името на момчето – Риза Ателстън Мейърс (RZA Аthelston Mayers).
Първото име на момчето е като на рапъра от групата Wu-Tang Clan, на която явно звездата двойка са фенове. Всъщност след раждането певицата неведнъж е забелязана да носи аксесоари, свързани с рап бандата, така че изборът не е толкова изненадващ.
А синът на Риана вече влезе в класациите на звезди наследници с необичайни имена. Сега ни остава да чакаме да разберем пола на второто й дете, както и неговото име, като се надяваме този път това да стане по-скоро след раждането.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Натали Портман разкрива неудобните моменти от най-известната си роля

“Леон: Професионалистът” от 1994 г. е филмът, с който Натали Портман изгрява в Холивуд. Тогава тя е едва на 12 години, но смело влиза в ролята на момиче, което става протеже на убиеца Леон (Жан Рено), след като семейството ѝ е убито. Сега, почти 30 години след излизането на филма, […]

Subscribe US Now