ТоТо се появи след скандала с Тити Папазов, търси спасение във… СНИМКА

След повече от един месец пълно отсъствие от социалните мрежи след скандала покрай Тити Папазов, Тото се върна в Инстаграм.

Но не през своя профил, а този на съпругата си Кристин, която показа как рапърът учи сина си да се гмурка. Явно семейството пробва как ще реагира аудиторията на Тото, след като върху него се изля невиждана вълна от хайт заради интервюто с Тити Папазов, който разказа как е стригал насила бивша приятелка.
Победителят в “Биг Брадър” сгафи още по-жестоко, като в своя защита пусна крадено филмче на американски инфлуенсър за кенсъл културата. Оттогава от семейство Йотови нямаше и следа до вчера вечерта, когато се върнаха в социалната мрежа.

Кристин показа няколко снимки и видео от ваканцията им на безлюдно място, вдън горите тилилейски, на което липсват както чужди хора, така и сгради. Преди няколко дни жената на Тото пусна и стори със същата локация, от което ставаше ясно, че хората, които се виждат на фотографиите, са на техни близки. Явно провалилият се водещ се е скрил от светската суматоха и търси спасение в семейството. По-интересното е, че Кристин се връща на работа като учителка по танци, пише “Хотнюз”.

Този й ангажимент е от преди да избухне скандала с мъжа й и тя просто го спазва. Дали ще има достатъчно желаещи да се учат от нея ще бъде знак време ли е и Тото да започне с публичните прояви. В първите часове под поста на съпругата на Тото липсваха всякакви коментари, а херасванията набира скорост, но няма и как да е иначе, защото не върви да плюеш грижовен баща с невръстен син./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как голото бедро на Иги Азалия вбеси властите в Саудитска Арабия

Всеки, който е слушал песните на Иги Азалия, знае, че текстовете им не са от най-приличните, но това е напълно нормално предвид жанра. И тоалетите, които рапърката избира за своите участия, също не са сред най-приличните. Но изненадващо или не тя е успяла да си уреди концерт в Саудитска Арабия. Който […]

Subscribe US Now