Заедно ли са Шон Пен и Робин Райт

Повече от десет години изминаха от официалната раздяла на Робин Райт и Шон Пен. През 2010 г. двамата актьори узакониха края на дългогодишната си връзката чрез съда.
Дълго време след това Робин и Шон не бяха забелязвани заедно. Още повече, че и двамата имаха своите нови брачни партньори. Но явно, откакто стана ясно, че Робин е подала отново молба за развод през юли 2022 г., а Шон малко преди това – в края на 2021 г., актьорите отново се срещат. Или поне прекарват свободното си време заедно.
През миналия уикенд те бяха видяни на международното летище в Лос Анджелис, информира HolliwoodLife. Двамата си проправяха път през терминала, докато всеки носеше своя багаж. И ако се съдеше по големината на куфарите, очевидно бе, че заминаваха някъде надалеч. А предвид топлите дрехи, които носеха върху себе си, може би се отправяха на в някое снежно място.
Дали това е ново романтично начало за Шон и Робин засега може само да гадаем и вероятно само времето ще ни покаже.
Тяхната връзка започва през 1990 г. когато се засичат на снимачната площадка за снимките на филма “Опрощаване”. Това се случва непосредствено след развода на Шон с Мадона. Имат две деца: Дилън Пен, която в момента е на 32 и Хопър Пен, на 29.
Законно сключват брак през 1996 г. и са съпруг и съпруга в продължение на 14 години. След развода Робин нарече раздялата между тях “опустошителна” в интервю за британското издание The Telegraph. “Разводът сам по себе си е нещо много трудно. Особено, когато имаш и деца. Направо е опустошителен”, каза тогава актрисата.
Бракът на Робин и Шон е най-дългата връзка за всеки от тях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Водещият на "Семейни войни" Цветомир Иванов пред БЛИЦ: Най-лесно е да се шегуваш със себе си!

Няма как да не сте гледали поне веднъж “Семейни войни” и да не ви е разсмял чаровният Цветомир Иванов, когото всички наричат на кратко Цецо. Днес от 17:00 ч. в ефира на Нова телевизия едно от най-свежите предавания се завръща на екран. Както винаги – очаквайте много смях, забавление и […]