Синът на Галена стана истинска сензация с това изпълнение от Доминика ВИДЕО

В социалните мрежи се появи шокиращо видео с участието на малкия син на певицата Галена. То е направено навръх Нова година в Пунта Кана, Доминикана, където певицата имаше участие за празника. 

5-годишният Александър е бил черешката на тортата в новогодишната нощ и е станал голямата атракция на всички там. Много хора в мрежата се кефят на наследника на Галена, но не са малко и тези, които осъждат това поведение. 
Във въпросното клипче виждаме как Галена подава микрофона на Алекс и той започва да пее актуалния хит на Фики “Чупки в кръста”. Видимо момчето се раздава на макс и доста се вживява в своя звезден миг. На заден план се вижда и таткото Галин, който се радва на сина си. 
КЛИКНИ ВЪРХУ СНИМКАТА, ЗА ДА ВИДИШ ЦЕЛИЯ КЛИП:

В мрежата някои се кефят на детето, а други скочиха остро срещу Галена. “Какво възпитание, накъде отива младежта?! Майка върти гюбеци пред погледа на 5-годишния си син, а той в същото време пее най-мизерния кючек, в който липсва какъвто и да е смисъл. Позор!”, гласи един от коментарите в социалните мрежи. 
Галена е споделяла, че Александър харесва фолк музика и винаги гледа да е в центъра на вниманието. По всичко личи, че ще бъде бохем като родителите си. Не такъв е случаят с големия й син Стефан, който не обича да се суети около него и слуша музика, която е далеч от творчеството на майка му./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

ДНК тестът, който доказва, че Джулият Робъртс всъщност не е Робъртс

В началото на ноември 2022 г, стана ясно, че хората, платили болничната сметка при раждането на Джулия Робъртс, са не кои да е, а Мартин Лутър Кинг-младши и съпругата му Корета Скот Кинг. Актрисата не крие, че тогава и двамата много са помогнали на родителите ѝ. Стана ясно, че семействата Кинг […]

Subscribe US Now