Неузнаваема: Венета Райкова се показа на СНИМКА от 1992 г. и предизвика…

Венета Райкова реши да извади архивна снимка и да я покаже на своите близки, приятели и последователи в социалните мрежи. Кадърът е на 30 години, хвали се самата блондинка и писателка. 

На него Райкова е на бала си и позира заедно с единственото момче в класа й. Кадърът е заснет в ресторанта на хотела срещу Народното събрание. 
Венета Райкова с горещо секс признание 18+
Блондинката се похвали и колко много е учила и работила, заради това сега има достатъчно пари, че да си позволи непрестанно да пуска кадри през лятото как се излежава на басейна на кооперацията си. 

“30 г!! 31 май 1992 г. – на моя бал. Тук съм с единственото момче в класа, всички момичета се снимахме с него в ресторанта на хотела срещу Народното събрание, където беше бала на 130 СОУ “Ст. Караджа” гр. София. 
По онова време на почит бяха не скъпите придобивки, а образованието, винаги съм била отличничка! От 4 до 7 клас по биология ни преподаваше съпругата на министъра на търговията Христо Христов, но не сме били елитна гимназия, кв. Левски, до Герена, казвам го с мисълта, че моите знания не са били равностойни на шестиците в елитните гимназии, но винаги съм учила много!
После завърших две висши – право и икономика, пак с отлични оценки!
Венета Райкова пусна свои голи СНИМКИ 18+ и обяви важна новина
Затова всяка година съм в шок от лудото харчене на пари за баловете, родители теглят заеми за скъпи дрехи, които после няма да бъдат облечени и пълнят ресторанти, защото детето им завършило средно образование?! Какво постижение е това?!
Животът започва на следващата сутрин след бала! Това е истината! Сблъсъкът с реалността! Какво ще направиш след бала?! Аз ще ви кажа какво направих – сутринта след бала в 9 ч. бях на работа – първи работен ден на трудов договор след като спечелих конкурс няколко дни преди това за репортер във в-к “Хайлайф”! Така че утре ще празнувам 30 г. трудов стаж официално по документи!
Така че не се вълнувайте, млади хора, от бала след гимназията с парите на мама и тати, а се гответе за деня след него – университет, работа, собствени пари! Всяко усилие се възнаграждава!
Венета Райкова шокира с признание за ходжи и хиляди левове… СНИМКА
Защото сега ми гледате сторитата всеки ден от май до септември единадесето лято как се излежавам до басейна на кооперацията, в която живея, но зад гърба ми освен шезлонг има 30 г. трудов стаж!
И всичко, което имам съм си го купила сама, нямам заеми, нямам кредити и лизинги, няма мъже, които после да си го поискат, а с 30 г. трудов стаж и отлични оценки всеки ден в университета на живота! Щом съм могла аз, ще можете и вие! Успех!”, гласи поста на Райкова в социалните мрежи. И какво може да предположите – провокира редица коментари./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Влади Въргала влезе със скандал в "Съни бийч" СНИМКИ

Преди големия финал на втория сезон на “Съни бийч” в четвъртък, в сериала изгря един от най-големите любимци на зрителите. Отслабнал, брадясал и облечен с раздърпана моряшка фланелка, Влади Въргала влезе в комедийната поредица и моментално предизвика скандал. Актьорът се превъплъти в избухлив чешит, който постоянно търси конфликти, а на мушката […]