100 кила и Марина Тошич хвърлиха 200 бона за клип, снимат колата на Парис Хилтън ВИДЕО

Да трошат хиляди левове за лъскави клипове бяхме свикнали да виждаме основно Галена, Емилия и тук-таме Криско. Но това, оказва се, май не е така.

Конкуренция вече им правят Килата и Марина Тошич, които избиха рибата с общото си парче, за клипа на което е използван най-големият овален екран на Балканите.
На 36-метровото масивно съоръжение, хит сред филмовите режисьори в чужбина, нашенците пресъздават едни от най-лъскавите и емблематични места в цял свят.
 

Любопитна подробност е, че именно на такъв екран е изграден и новият филм на хитовия Батман, с което нашенците удрят точно в десетката. Но това не е всичко, в клипа на INTERNATIONAL е и бившето возило на Парис Хилтън –спортият SLR McLaren.
Дотук всичко изглежда страхотно, но изниква въпросът откъде тези двама хубавци са извадили такава колосална сума или всъщност някой е развързал кесията и им я дал?! В музикалните среди се шушука, че видеото не е никак евтино. Някои дори се обзалагат, че надминава 200 000 лева. Догатките са много, но едно е сигурно – интересът към парчето, с над милион и половина гледания, не е никак малък./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лео Бианки прикован на легло след тежка операция СНИМКИ

Готвачът Лео Бианки е прикован на легло, след като се подложил на важна операция, от която зависи дали в бъдеще има нормален начин на живот и дали ще може отново да спортува и да играе футбол и тенис.  Интервенцията е направена в Германия при специалист, препоръчан му лично от футболната […]