Васил Найденов шамароса Ицо Хазарта, проговори и за баща си ВИДЕО

Васил Найденов направи много лични признания за семейството си, каквито досега или много рядко е правил, или е избягвал. Легендарният певец сподели в ефира на Нова тв, че е наследил любовта към музиката от майка си, която е била оперна певица.

“Майка ми беше оперна певица. При нас идваха на купони диригенти от операта. Наблюдавах. Попивах. И така започнах да свиря, после бях частен ученик на професионалната гимназия. Имах щастие мой съученик да бъде Андрей Дреников, брат на имения пианист Иван Дреников. Заради такива хора се научих да уважавам много труда на сериозните музиканти”, сподели Найденов.
Голяма сеч! Васил Найденов остана без… СНИМКА

За баща си Кеца не говори много, защото няма какво да каже толкова. “Не познавам баща си. Той дойде един ден в цирка, дойде в гримьорната и каза: “Аз съм баща ти!”. Грехота е така да се говори, но той не ме е отгледал. Простил съм му. Майка ми беше един горд човек, музикант, а музикантите сме чешити – когато обичаме – обичаме, когато мразим – мразим.”
Поп фолк звездата Лия запя с Васко Кеца на сватбата на… СНИМКА
На въпрос защо има много хора, с които е работил през годините, които са единодушни, че се работи трудно с него, Кеца отвърна така:
“Аз не съм труден. Човек трябва да разбира от аранжименти, малко от поезия, да има вкус – да знае да подбере песента и да я разпознае, ако не е за него. От тази гледна точка съм труден, защото се бъркам в много неща. Иначе не съм труден”.
Нямаше как да не изрази мнение и относно дискусията за квотите за повече българска музика в родния ефир, най-вече за изказването на Ицо Хазарта от парламентарната трибуна, че това не е нужно.
Васко Кеца си призна за тежки болести, едната вече е в последна степен
“Човекът е ял хляб от моя песен, с която навремето те, като група, станаха донякъде известни. Но това е въпрос на поглед, на парламентарни позиции, от които аз не разбирам много. С Богдана (Богдана Карадочева, б.а.) така и не влязохме в партия, защото се забавлявахме. Иначе цялото ядро на СДС ни бяха приятели, но предпочетохме да не ставаме партийни работници, защото човек си тежи на мястото с това, което прави.

Колкото до това кое е нужно и кое – не, пазарът сам ще отсее, каквото трябва и което има стойност. Хората не са толкова глупави, каквото и да им се говори. Ако нещо не те докосне, не го започниш, няма как да стане. Никакви номинации и награди не вършат работа”. 
От началото на войната в Украйна до ден-днешен Васко Найденов не се е чувал с големите си приятели Алла Пугачова и Филип Киркоров, но изрази мнение за случващото се.
Преслава се хвърли в прегръдките на Кеца, а той я… СНИМКИ
“Не съм се чувал с Алла Пугачова и Филип Киркоров, откакто е започнала войната. Тази война промени много, нещата станаха по-екстремни. Понякога, за съжаление, не страдат тези, които създават, независимо от коя страна, а страдат обикновените хора. По-страшно от войната няма, но този цинизъм, който създават политиците, е още по-отвратителното. Не може в 21 век да се връщаме в Средновековието…”. 
Какво бих променил ли, ако можех? Може би не си е заслужавало да бъда толкова емоционален. Понякога по-емоционалните хора хвърляме ненужна енергия. Човек трябва да е по-философски, по-практичен към себе си.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс Богданска смени Дани с милионер СНИМКИ

Алекс Богданска май се настрада след раздялата с Дани Петканов, защото вече демонстрира познатите неща и очевидно е готова да отвори нова страница в живота си. Моделката май си е намерила и нов мъж, който обаче, не само, че е в пъти по-заможен от бившия й, но явно направо си […]

Subscribe US Now