Джейми Лий Къртис за сексуалната експлоатация на Холивуд

Джейми Лий Къртис е поредната холивудска знаменитост, която доказва, че годините наистина нямат значение. Дори и на 64 актрисата продълважа да впечатлява с невероятна фигура и сексапил.
В това се убедихме още преди няколко месеца, когато Джейми се появи в професионална фотосесия, на която позира по бански, а дори без никакви дрехи.
Снимките се появиха в The New York Times през октомври, заедно с интервю, което описва подробно дългия път на Къртис към творческата свобода. Снимките символизират именно свободата, която изпитва най-сетне актрисата, след като дълги години влизаше в роли, експлоатиращи нейното тяло и сексуалност. При това единствено с цел поддържане възхода Холивуд, според думите на самата звезда.
Преди няколко дни пък Джейми отново напомни за себе си. Този път тя се появи на червения килим на Международния филмов фестивал в Палм Спрингс и нямаше как да не бъде забелязана. Изцяло черният ансамбъл, който бе избрала, бе и елегантен, и секси, а леопардовият принт придаваше допълнителна пикантност. А семплите бижута завършваха стилно визията.
Последните роли, в които се превъплъщава Джейми Лий са тази на майка и баба в “Хелоуин: Краят” последната част от трилогията на режисьора David Gordon Green, както и на данъчен ревизор в комедията Everything Everywhere All at Once, припомня Рrevention.
“За последната роля искаха от мен да прикрия корема си. Казах обаче, че не бих могла по време на всички снимки да стоя със “глътнат корем”, все пак аз съм една 64-годишна жена”, шегува се тя. И продължава: “Щастлива съм, че съм в тази вълнуваща нова глава от моята работа като актриса… която ме вдъхновява и удовлетворява”. Явно Джейми наистина вече е успяла да постигне така желаната творческа свобода.
Не само в професионален, но и в личен план Джейми Кий Къртис преживява важни промени. Наскоро синът на актрисата взе важното решение да смени своя пол. Така Томас се превърна в Руби – нещо, което Джейми приема изцяло и което нарича просто “пътешествие”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джейми Лий Къртис и сексуалната експлоатация на Холивуд

Джейми Лий Къртис е поредната холивудска знаменитост, която доказва, че годините наистина нямат значение. Дори и на 64 актрисата продължава да впечатлява с невероятна фигура и сексапил. В това се убедихме още преди няколко месеца, когато Джейми се появи в професионална фотосесия, на която позира по бански, а и дори без […]

Subscribe US Now