Ан Хатауей откровено за трезвеността и новия си секси филм

Вчера, 29 април, светлините на прожекторите са били насочени изцяло към Ан Хатауей и то с една доста добра причина. А именно премиерата на новия филм с нейно участие – The Idea of You, която се е състояла в Ню Йорк.
По време на представянето му 41-годишната актриса е коментирала скорошното си интервю за New York Times, в което тя издава, че от пет години насам не е пила алкохол. Решението си тя обяви при гостуването си в “Шоуто на Елън Дедженеръс” през 2019 г. Тогава обясни, че причината е свързана с майчинството ѝ отглеждането на двамата ѝ малки сина от съпруга ѝ Адам Шулман.
В интервюто си за изданието Ан Хатауей е попитана за навършването на 40-годишния си юбилей през 2022 г. и какво означава за самата нея този “крайъгълен камък”. В отговора си тя казва, че е открила много други значими моменти в живота, които си струва да бъдат отбелязани.
“Обикновено не говоря за това, но съм трезва повече от пет години. Това ми се струва крайъгълен камък. 40 се усещат като подарък. Факт е, че се колебая да казвам “средна възраст”, просто защото мога да бъда блъсната от кола по-късно днес. Не знаем дали това е средната възраст, ние не знаем нищо”, откровена е Ан Хатауей.
Факт е обаче също така, че и на 41 тя продължава да работи усилено и да се впуска в нови интересни роли. Като тази в новия ѝ филм The Idea of You. В него тя изиграва Солен – 40-годишна самотна майка, която се влюбва в 24-годишния музикант и световна сензация Хейс Кембъл (Никълъс Галицин).
Актрисата издава, че подобно на героинята си, е открила, че възрастта е дар. Пред Entertainment Tonight тя споделя, че сега познава себе си по-добре, отколкото преди около двайсет години. И това е нещо, което оценява.
“Със сигурност се чувствам много по-комфортно в кожата си в 40-те си години, отколкото в 20-те. Чувствах се изгубена в 20-те си години. Усещах този натиск да разбера всичко и си мислех, че тъй като не знам всичко за себе си, по някакъв начин правя нещо нередно. Но се оказва, че животът е точно за това”, допълва Ан Хатауей.
Самата тя определя филма като един вид история и за съзряването на 40-годишната ѝ героиня и споделя, че е благодарна за възможността да даде живот на един многослоен герой като Солен.
“Бях наистина развълнувана да съм част от това”, допълва още Ан Хатауей.
The Idea of You е в Prime Video от 2 май

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Точно 4 думи - отговорът на Чарлз III за лечението на рака

За разлика от Кейт Мидълтън, която изчака повече от месец, преди да съобщи за онкологичното си заболяване пред обществеността, крал Чарлз беше открит от самото начало. Още след поставената диагноза през февруари тази година той говори открито за нея. А в началото на седмицата от Бъкингамския дворец съобщиха, че 75-годишният […]

Subscribe US Now