Кой съблече Григор Димитров

Григор Димитров изпрати една доста успешна година на корта, но пък посрещна 2024 г. отново необвързан, след като сложи край на връзката си в румънката Мадалина Геня. Причината за това решение така и не разбрахме, но по взаимните обвинения може да заключим, че надали са успели да си останат приятели.
То обаче не е от особено значение за Гришо в момента, защото цялото му внимание е насочено към тениса. Е, винаги има някой и друг страничен ангажимент, като последната фотосесия за Lacoste, кадри от която сподели в профила си в Instagram.
Брандът е спонсор на родния спортист и не е изненада, че го виждаме не само с бяла тениска с тяхното лого на корта, но и по бельо. 
Това е поредният път, в който Димитров влиза в ролята на модел, и определено добре му се получава. С чаровната си усмивка и перфектните форми той неслучайно винаги попада в класацията на най-секси спортистите. А тази фотосесия е като новогодишен подарък за всички негови фенки.
В последните дни на 2023 г. тенисистът даде сериозна заявка за следващите месеци. В момента той участва в турнира в Бризбейн и вече има записани победи. А някои от последователите му го помолиха и по-често да качва снимки и видеа, на които е поне без тениска.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Амбър Хърд наруши мълчанието

Амбър Хърд празнува завръщането си като супергерой. В Instagram 37-годишната актриса сподели снимки от времето, когато работи по “Аквамен и изгубеното кралство”, който излезе по кината на 22 декември. В продължението на “Аквамен” от 2018 г. Хърд отново играе ролята си на Мера редом до Джейсън Момоа, Патрик Уилсън, Яхя Абдул-Матин II и […]

Subscribe US Now