Роксана се обиди на Софи Маринова, бясна е също на Галин

Фолк певицата Роксана обяви преди няколко дни, че се развежда с втория си мъж. Но се оказва, че освен от него, гласовитата певица е разочарована още много хора. В това число от идола си Софи Маринова, както и от по-младия си колега Галин. 

Тя развърза езика си и сподели от какво е разочарована и обидена, но пък лесно й минава, така че едва ли дълго ще я държи това негативно настроение. 
Роксана е дълбоко обидена на Софи Маринова, която не я поканила на концерта си в Арена Армеец. “Със Софи сме в приятелски отношения, поне от моя страна. Обожавам я тази жена от детството си. Силно се надявам, че и тя мен. Не ме покани на нейния концерт, което ме обиди, но тя знае, че ми минава бързо, на една цигара време. Ние имаме уникален дует заедно, един от най-майсторските правени изобщо в тази държава. Но така е преценила, така го е усетила. На следващия концерт евентуално ще ме покани”, сподели тя в интервю пред Мон Дьо.

Роксана, която често е сравнявана именно със Софи Маринова призна и за друг колега, който я разочаровал. Без да назовава името му, мнозина се досетиха, че най-вероятно говори за Галин. Случката с него била по време на пандемията, когато всички изпълнители били в криза, нямали участия заради затворените клубове и кръчми.
“Събрахме се доста имена от жанра за протест, заставаме на паветата и никой не ни обърна внимание от телевизиите. Решаваме, че ще си тръгваме, в същия момент журналист от Нова телевизия ми свирна на уста… “Върни се, върни се! Казвайте каквото имате да казвате!” А в този момент всички се бяхме пръснали.. Мъжът ми тогава ме подкани: “Застани и говори сама!”, но аз отказах, казах че ще звънна на колегите, ние това го организирахме заедно. За 10-15 минути ги събрах, но мой колега не дава думата на никой и се изцепва: “Заради 300 умрели, ние няма да седим вкъщи!” Съжалявам, че тогава не го прекъснах. Та същият този колега след това в интервю обясни, че заради него сме почнали да ходим по участия”, разказа Роксана, а в думите си най-вероятно визира самия Галин./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голи СНИМКИ 18+ на Жени Джаферович взривиха мрежата

Евгения Джаферович е категоричен лидер в новия сезон на “Игри на волята”, но това не се приема добре от доста фенове на шоуто. Постоянни критики валят срещу Джаферович, която обаче играе играта така, както прецени. Риалити звездата стартира кариерата си доста отдавна, а това е нещо, което доста от нас […]

Subscribe US Now