Защо племенникът на Кейт Мидълтън е толкова специален

Манията по Кейт Мидълтън е съвсем основателна, особено след като съпругът й стана настоящият престолонаследник на Великобритания. Покрай принцесата обаче на внимание се радват и нейните брат, и сестра.
Пипа Мидълтън продължава да е една от най-елегантните дами в аристократичните кръгове на Острова. А Джеймс Мидълтън стана баща за първи път през октомври тази година. Той и съпругата му Ализе Тевенет се сдобиха с момченце.
В малкия Иниго Мидълтън се оказва специален по много причини. Първо – името му идва от баски език и означава “слязъл от планината”. Второ – за разлика от децата на лелите си, той е роден в най-обикновена обществена болница в Хемшир.
А трета разлика с братовчедите му е най-съществена. Иниго е седмото внуче на Керъл и Майкъл Мидълтън, но първото, което ще носи фамилията Мидълтън. Като такъв той се явява и наследник на семейство Мидълтън.
Децата на Кейт Мидълтън принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис носят фамилията Уелс. А децата на Пипа Мидълтън Артър, Грейс и Роуз са взели фамилията на баща си Джеймс Матюс, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

9 рок и метъл банди, които се сформират, защото други се разпадат

2023 г. отбелязва 40 години от момента, в който траш метъл героите Megadeth официално се сформират като банда, начело с емблематичния фронтмен (и създател на групата) Дейв Мъстейн. Всъщност, известно е, че музикалният път на Мъстейн започва в Metallica. Той е назначен за китарист от Ларс Улрих през 1982 г., […]

Subscribe US Now