Прекали ли този път Джорджина Родригес

Кристиано Роналдо продължава да се доказва като супер резултатен играч. Той вкара два от четирите гола на своя отбор Ал Насър в мача му срещу катарския Ал Духаил, който се състоя снощи в Риад.
Вниманието на много от зрителите обаче бе приковано не от напрегнатия мач с общо седем гола, а от половинката на Роналдо. Джорджина Родригес беше край терена заедно с децата им и демонстрира за пореден път пищни форми.
29-годишният модел позира с фланелка на Роналдо в комбинация със прилепнали джинси и ботуши на висок ток. Твърде вероятно е зрителите в Саудитска Арабия да са останали шокирани от тоалета й.
Не такъв е случаят с близо 53-те милиона последователите на Джорджина Родригес в Instagram. Те побързаха да похвалят любимката си и сексапилния й външен вид. Не липсваха и коментари на арабски, които я призоваваха да е по-умерена в облеклото си, докато е в Саудитска Арабия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Пинк е била на крачка от смъртта

Само преди месец Пинк навърши 44 г., но поне за момента не дава никакви индикации нито да забавя темпото, нито да промени неподправеното си държание. Изпълнителката винаги се е опитвала да бъде пряма и да говори открито за проблемите, с които се сблъсква. Един от тях са наркотиците. В интервю […]

Subscribe US Now