Как Хари и Меган отбелязаха третия рожден ден на малката Лилибет

Принц Хари и Меган Маркъл имат наистина специален повод за празник – дъщеря им навършва три годинки. Малката Лилибет Даяна се роди на 4 юни 2021 г. в Калифорния месеци, след като родителите й се преместиха от Великобритания в САЩ.
Празненствата по повод рождения ден са започнали още през уикенда, когато херцозите на Съсекс са организирали парти за най-близките си приятели и роднини в дома си в Монтесито, съобщават People.
Лилибет Даяна Маунтбатън Уиндзор е кръстена на баба си и прабаба си по бащина линия. Лилибет е галеното име, с което близките са наричали покойната Елизабет Втора, а Даяна е в чест на принцеса Даяна, майката на Хари.
След възкачването на крал Чарлз на престола през септември 2022 г., децата на принц Хари – петгодишният Арчи и Лилибет, получават титлите “принц” и “принцеса”. Като фамилно име обаче Хари и Меган решават да използват за децата си Съсекс по името на собствените си титли херцог и херцогиня на Съсекс.
През юни 2022 г. по случай Платинения юбилей на кралица Елизабет Втора Хари и Меган пътуват до Великобритания заедно с двете си деца. Това е единственото посещение на Лилибет в родината на баща й и единственият път, когато се вижда и запознава с дядо си Чарлз.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как се възстановява Нина Добрев след инцидента

В край на май Нина Добрев успя да стресне феновете си с разкритието, че е претърпяла инцидент с моторно колело . След него тя се оказа с гипсиран ляв крак и перспективата да не може да се движи нормално поне за няколко седмици. И ето че на 4 юни 35-годишната […]

Subscribe US Now