Как се възстановява Нина Добрев след инцидента

В край на май Нина Добрев успя да стресне феновете си с разкритието, че е претърпяла инцидент с моторно колело . След него тя се оказа с гипсиран ляв крак и перспективата да не може да се движи нормално поне за няколко седмици.
И ето че на 4 юни 35-годишната актриса от “Дневниците на вампира” реша да сподели и ъпдейт за състоянието си за радост на своите 26 милиона последователи в Instagram.
“Животът изглежда малко по-различно напоследък. Сменям селфито за снимки на крака. Подгответе се за съдържание за крака, защото само с това разполагам в снимките си от последните дни”, написа тя.
Нина споделя няколко снимки, като повечето я виждаме легнала с шина на крака си. Тя или е с маска на лицето, или хапва, като на няколко от тях е с любимите си кучета. Единственото видео е на гаджето й Шон Уайт, който прави комичен танц, облечен в рекламен суичър на “Дневниците на вампира”.
На някои от последните снимки Нина Добрев вече ходи с патерици, което вероятно означава, че се възстановява добре. За момента единственият обявен филм с нейно участие в imdb e Woman 99, чиито снимки още не са започнали. Така че тя може спокойно да си почине за по-дълго.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дженифър Лорънс - "мафиотска съпруга" в Dior

За известно време Дженифър Лорънс странеше от публични изяви, но ето че се завърна в пълния си блясък. В последните месеци тя редовно е засичана, облечена в най-актуалните модни тенденции – от широки джинси и мрежести балеринки до леопардов десен. Последният се оказа, че й подхожда доста добре. Особено когато […]

Subscribe US Now