Секси половинките на Мондиал 2022

Днес ще бъде даден стартът на Световното първенство по футбол, което ще бъде като никое друго. По простата причина, че до момента Мондиал не се е провеждал през зимата.
А и да не говорим за всички протести и негодувания срещу домакините от Катар за неспазването на човешките права и странните законите в страната. Сега обаче ще обърнем поглед не към всички проблеми, а към нещо доста по-приятно – нежната половина на Мондиал 2022.
Или още по-точно казано – половинките на футболистите. Тази скромна селекция има за цел да покаже някои от най-секси половинките на играчите, които ще вземат участие на Световното първенство. Но няма как, разбира се, да знаем колко от тях ще подкрепят половинките си на живо от трибуните. 
Джорджина Родригес – Кристиано Роналдо (Португалия)
Изабел Гулар – Кевин Трап (Германия)
Ана Левандовска – Робърт Левандовски (Полша)
Рафаела Витсел – Аксел Витсел (Белгия)
Ноеми Хапар – Яник Ферейра Караско (Белгия)
Антонела Рокуцо – Лео Меси (Аржентина)
Изабела – Габриел Мартинели (Бразилия) 
Джорджина Уруин – Арън Рамздейл (Англия)
Ана Модлър – Ерик Дайър (Англия) 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво мотивира Сидни Суийни да продължи с голите сцени

На участието си в “Еуфория” Сидни Суийни дължи възхода на кариерата си и това не смятаме, че е факт, по който може да се спори. Но както често се случва, тази голяма възможност идва и с някои негативни страни. Именно за тях Суийни говори в интервю за британското издание на списание […]