Мария и Рачков отново се събраха СНИМКИ

“Господари на ефира” събраха отново Мария Игнатова и Димитър Рачков, които показаха приятелско отношение един към друг. И най-вече завидно чувство за хумор, като не пропуснаха да се шегуват с общото си минало.

Това се случи на партито по случай 20-ия рожден ден на “Господари на ефира”, на чието тържество се изсипаха половината шоу звезди у нас. Очевидци разкриха пред БЛИЦ, че за първи път на едно място виждат толкова популярни личности. 
Съвсем очаквано, погледите на всички бяха насочени към Мария и Рачков, като очакванията бяха да се разминат без дори да се поздравят. Напротив, двамата демонстрираха завидно приятелство, на каквото не сме свикнали от двама бивши. 

Комикът излезе на сцената, за да води и да разчупи обстановката с няколко шеги, когато изневиделица зад него изскочи Мария. Видимо стреснат, бургазлията си плю в пазвата и попита плахо: “Идването ти по сценарий ли е?”. “То като с теб бяхме заедно по сценарий, видя какво се случи, така че по-добре да не е”, заяви с широка усмивка Игнатова.
Секунди по-късно двамата се прегърнаха, Рачков целуна бившата си приятелка по бузата и заведението избухна в бурни аплодисменти.  А на мащабното парти се откроиха още доста звезди, сред които Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Румен Угрински, Мария Илиева, Орлин Павлов, Любо Киров, Миро, Етиен Леви, Дарин Ангелов, Ненчо Балабанов, Яна Маринова, Краси Радков, Софи Маринова, Руслан Мъйнов, Жени Калканджиева, Тити Папазов, Гала, Ергенът Виктор Стоянов, Наско от Б.Т.Р. и т.н./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как изглежда Мария след побоя и развода с Миро СНИМКА

Фолк звездата Мария е решила окончателно да скъса с предишния си живот и съвсем да изхвърли спомените от живота си с Мирослав Соколов, който в момента тя съди за причинени психически и физически травми.  И съвсем естествено е една жена да предприеме промяна във външния си вид след приключване на […]

Subscribe US Now