Защо Лейди Гага няма да пее на Оскарите

До връчването на наградите Оскар остават едва няколко дни, което означава, че трескавата подготовка за церемонията е във вихъра си.
Сигурни сме, че ще бъде пищно и грандиозно, а и няма как да е другояче при положение, че една от звездите, които ще излязат на сцената, за да изпълнят песен е Риана. По принцип би следвало да чуем и изпълнението на Лейди Гага на “Hold My Hand”.
Това обаче няма да се случи. Глен Уайс, който е режисьор на церемонията тази година, казва че изпълнителката няма да изпълни номинирана си за Оскар песен от филма “Топ Гън: Маверик”. Причината е, че Гага е прекалено заета със снимките на Joker: Folie à Deux и няма времето да се подготви за изпълнение на Оскарите.
Но въпреки това Лейди Гага ще присъства в Dolby Theatre като номинирана. Останалите номинирани песни в категорията обаче ще бъдат изпълнени на събитието. “Applause” от Tell It Like a Woman, “Lift Me Up” от “Черната пантера: Уаканда завинаги”, “Naatu Naatu” от RRR и”This Is a Life” от Everything Everywhere All at Once.
Това трябваше да бъде третият път, в който Лейди Гага изпълнява своя песен на Оскарите след като го направи през 2016 г. и 2019 г., пише Entertainment Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тежката дума на крал Чарлз

Принц Едуард е обявен за новия херцог на Единбург, съобщава Бъкингамският дворец. Титлата, дадена от крал Чарлз III на 59-ия рожден ден на принца, ще се носи доживот. Бившият херцог на Единбург беше принц Филип, който почина през 2021 г. Той получи титлата на сутринта на сватбата си с принцеса […]

Subscribe US Now