Тези СНИМКИ издадоха пламналата любов между Мирела и Валери в “Игри на волята”

Преди няколко дни ви информирахме какви любовни двойки са се сформирали от последния сезон на “Игри на волята”. Георги и Фейгин признаха отношенията си, но сега получихме потвърждение и от други двама участници.

Появиха се кадри на Мирела и Валери, които издават тяхната близост. След приключване на снимачния сезон те останали на морето, заедно с другата двойка в шоуто, за да се опознаят по-добре. 

Мирела зарадва последователите си с няколко сторита от приключилото лято и веднага ни направи впечатление, че синът на Мария Гроздева присъства навсякъде. На един от кадрите се вижда как катери една скала, за да направи мечтаната фотосесия на любимата си. 
Отношенията на Мирела и Валери стават под носа на нейния бивш приятел Лефтеров, който също участва в “Игри на волята”. Двамата се разделили два месеца преди влизането си в шоуто, но на екран изглеждаше така, сякаш имат шанс да сее съберат. Поне в началото, докато Мирела не хлътна до уши по Валери.

От сторитата на Мирела съдим, че всички отпаднали по-рано участници са прекарали заедно последните летни дни. Ако разчитаме на логиката, то Мирела, Валери, Фейгин. Георги, Гого и Илиян не стигат до финал./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Една от многото изумителни къщи на Бил Гейтс

Бил Гейтс е запален по софтуерното програмиране от ранна възраст, като отделя голяма част от времето си, за да се посвети на него още в гимназията. През 1985 г., заедно с приятеля от детството му – Пол Алън, пускат първата версия на Microsoft Windows, която става публично достояние година по-късно. […]