Фики Стораро проговори за обвиненията в кражба ВИДЕО

След като наскоро ви информирахме, че Фики Стораро е обвинен в кражба на песен и коментарите по темата заляха социалните мрежи, ето, че и отговора на поп фолк звездата не закъсня.

Изпълнителят пусна колаборация с участието на баща си Тони Стораро и брат си Емрах, а песента “Espanola baby”, която бе промотирана в официалния онлайн канал на певеца, предизвика противоречиви мнения още преди да се появи официалното видео на тримата.
След хейта Фики Стораро се напомпа здраво, няма да го познаете СНИМКА

В отговор на нападките Фики заяви, че разчита на кавъри и е взел чужда музика. “Във връзка с излезлите обвинения, че съм откраднал музиката на ESPANOLA BABY, държа дебело да подчертая, че нямам песен в репертоара без уредени авторски права. Това е кавър и авторът на музиката е получил поисканата от него сума за труда си.
Фики Стораро си подари лъскаво ламборгини за над 500 бона СНИМКА
Във връзка със стила на песента, миналата година работих усилено по концерта “Другото лице” с поп и рок музика. Сега пуснах няколко неща за клубовете и Tiktok. Това е тренд в момента, много хора го слушат и го търсят по време на моите участия. Мисля, че съм доказал през годините, че съм универсален изпълнител и както мога да Ви разплача с изпълнение на балада или народна песен, така мога и да Ви веселя с кючеци.
Обичам Ви!”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Луксът, в който живее Елизабет Хърли

Елизабет Хърли и нейният тогавашен годеник – известният австралийски играч на крикет Шейн Уорн, си купуват луксозно имение през 2012 г. – малко преди раздялата им през 2013 г. Имотът е известен като Донингтън Хол и се намира в Ледбъри, Херефордшир, на 47 км от границата с Уелс. Английското имение […]