Желязната вдовица се пропука във “Фермата” и… СНИМКА

Желязната вдовица на “Фермата” за пръв път показа слабост от началото на риалитито. Собственичката на автокъща Лили, която е преживяла отвличането на съпруга си в Либия, а след това и смъртта му от рак, неочаквано се разлюля и физически, и емоционално.

В една от последните игри майката на три деца разко изгуби силата си, а след това едва не се разплака.
Тежка сватба във “Фермата”: Женят учителката Теди и плейбоя Жоро СНИМКИ
“Държа се, ама ми е трудно. След толкова много седмици без да чуеш гласовете на близките е изключително тежко. Липсват ми децата, досега не съм се отделяла от тях. Свикнала съм да се грижа за тях, постоянно ги мисля, а не мога да чуя гласовете им, да знам, че са добре”, простена блондинката, която до този момент демонстрираше несломим дух и беше пример в отбора си “Канатица”.

Конкурентният тим „Елбетица“ обаче не усети временната й слабост и не посмя да я дръпне на задаващия се в понеделник отборен елиминационен дуел. В него от “Канатица” ще се явят учителката Теодора и дизайнерът Сергей.
След този подъл номер на жените във “Фермата”, вече нищо не е същото
Двамата ще се бият на Арената срещу актрисата Присияна и земеделеца Георги от зеления отбор. Предстоят им тежки изпитания като преминаване през клаустрофобичен пясъчен тунел, висене върху подвижни платформи, стрелба с лък и цепене на дърва. След сблъсъка един от тях ще си тръгне от “Фермата” завинаги./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Катрин Хейгъл в 18 факта

Днес, 24 ноември, рожден ден празнува американската актриса Катрин Хейгъл. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now