Галена отказва тлъсти пачки, а причината е…

Бакшишите винаги са били нещо нормално за поп фолк дивите. И не само за тях, разбира се. Оказа се обаче, че за разлика от колежките си Галена отказва да прибира банкноти от въодушевени фенове по време на участията си.

Бакшишите към изкусителната брюнетка със ситурност са достатъчно щедри – варират от 50-100 лв., а понякога стигат и до хилядарка-две но явно това не е достатъчно, за да я накарат да ги приеме. Поне към днешна дата.
Плашат Галена със социалните заради това ВИДЕО на сина й

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

На скорошно свое участие в столицата, например, Галена отказала подадените й няколко стотака, което моментално направи впечатление на феновете й. И ако преди години тя с радост е приемала тези пари, то днес ги отказва гордо и категорично.
Галена се развихри в Доминикана, показа топ тяло СНИМКИ 18+
“Размаха с пръст като отказ и продължи да си прави шоуто. Този, който искаше да ѝ даде бакшиш, остана много изненадан от реакцията й”, коментираха присъствали на изявата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Правила ли си е пластична операция Кристина Апългейт

Появата на Кристина Апългейт на наградите Critics Choice Awards тази седмица се случи почти два месеца след първата ѝ публична поява след обявяването на диагнозата множествена склероза. Заедно с колегите си от “Женени с деца” тя отпразнува получаването на звезда на Алеята на славата в Холивуд. На наградите обаче Кристина […]