Netflix разказва историята на Pornhub

Pornhub е един от хегемоните в порно индустрията, като едва ли има човек, който да не е посещавал сайта поне веднъж. Или да не е чувал за него поне.
Може и да е един от най-големите и посещавани сайтове за порно, но не всичко е безоблачно. С документалния филм Money Shot: The Pornhub, Netflix ще се опитат не само да разкажат историята за успеха на сайта за възрастни, но и някои от най-големите проблеми пред него.
Ще бъдат включени интервюта порно актьори, активисти и бивши служители на Pornhub. По-специално внимание ще бъде обърнат и на фундаменталното решение на сайта да промени индустрията за възрастни, позволявайки еротичното съдържание да достига до всеки един човек по света.

Защото именно сайтът помогна на порно индустрията да се превърне в бизнес за милиарди. Money Shot: The Pornhub Story ще ни покаже и един от най-големите проблеми, с които Pornhub се изправи – обвиненията, че са публикували видеа без знанието замесените в тях, пише Variety.
Това довежда до борбата на активисти да нападнат сайта, за да защитят жертвите на секс трафик. Което се отразява и на съдържанието на сайта, и на трафика му. 
Money Shot: The Pornhub Story е в Netflix от 15 март

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Правила ли си е пластични операции Изабела Роселини

Изабела Роселини е от големите световни звезди, които не се страхуват да говорят открито за остаряването като естествена част от живота. Достигнала своите 70 години, италианската актриса и модел споделя, че никога не се е подлагала на каквито и да е козметични операции и залага изцяло на естествената красота. Своите […]

Subscribe US Now