Правила ли си е пластични операции Изабела Роселини

Изабела Роселини е от големите световни звезди, които не се страхуват да говорят открито за остаряването като естествена част от живота. Достигнала своите 70 години, италианската актриса и модел споделя, че никога не се е подлагала на каквито и да е козметични операции и залага изцяло на естествената красота.
Своите откровения Изабела направи в интервю за списание Page Six Style, повод за което е участието ѝ в рекламната кампания на парфюма La Vie Est Belle на Lancome.
“Всички остаряваме. Това е част от човешката природа”, казва актрисата и изрично подчертава, че никога не е правила корекции по себе си. “Мисля, че ако човек веднъж тръгне по този път, няма връщане назад – може да спечели битка, но ще загуби войната”, допълва още тя.
Доказателство за думите ѝ е начинът на живот, който Изабела води в последните години – тя обитава голяма ферма в Лонг Айлънд, в която отглежда кокошки, кучета, пчели и овце. И е избрала да следва естествения път както с храната, така и с красотата. “Мисля, че е несъвместимо да имам органична ферма, да се храня здравословно… и след това да си инжектирам ботокс. Това e противоречиво и взаимоизключващо се.”
Все пак Изабела споделя, че има неща, които вече не харесва в своята външност. “Ако трябва да съм честна, ще призная, че не приемам шията си, тъй като тя наистина издава годините. Вече не е толкова стегната и гладка, но аз живея с нея. И предпочитам малко шалче пред операция”, категорична е италианската звезда.
Изабела, която е дъщеря на шведската актриса Ингрид Бергман и италианския режисьор Роберто Роселини, става най-добре платеният модел в света през 1982 г., когато подписва договор с Lancome. Тя популяризира парфюмите, червилата и грижата за кожата на компанията в продължение на 10 години. Но през 1995 г., малко преди 43-ия си рожден ден, е уволнена заради възрастта.
През 2016 г. Lancome назначава Франсоаз Леман – жена изпълнителен директор, която моли Изабела отново да представя компанията. Актрисата приема с радост, подчертавайки с днешна дата, че не е очаквала да се завърне в този бизнес 20 години по-късно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Цветелина Грахич хвърли голяма бомба, съвсем скоро ще...

Цветелина Грахич наскоро хвърли голяма бомба за личния си живот, след като години наред не обелваше и дума за това какво се случва в него и кой е мъжът до нея. Той е от ромски произход и е вярващ християнин, а Грахич, както знаем, е босненка и мюсюлманка. Това на […]

Subscribe US Now