Цветелина Грахич хвърли голяма бомба, съвсем скоро ще…

Цветелина Грахич наскоро хвърли голяма бомба за личния си живот, след като години наред не обелваше и дума за това какво се случва в него и кой е мъжът до нея.

Той е от ромски произход и е вярващ християнин, а Грахич, както знаем, е босненка и мюсюлманка. Това на пръв поглед може да прозвучи за някои и като етнически конфликт, но не и за тях двамата. Приятелят на певицата се казва Кристиян Шаламанов и е от Разлог.
Цветелина Грахич е неузнаваема след корекциите СНИМКИ
Двамата са заедно от 9 години насам, макар че едва от една са заедно в истинския смисъл на думата. Причината за това е, че Кристиян пътува из цяла Европа постоянно и понякога го няма с месеци.

Двамата обаче, вече мислят сериозно за деца. Това съобщиха те наскоро в интервю за радио “Веселина”. И макар опитите за бебе да не са започнали още, единомислието им по този въпрос е впечатляващо.
Цветелина Грахич разтърси с това емоционално ВИДЕО след трагедията на “Струма”
А защо са били физически разделени в продължение на девет години, въпреки че имат връзка – заради обстоятелствата, но пък доверието помежду им е причината всичко да съществува в пълния си вид. Днес двамата са по-щастливи отвсякога. Не се ревнуват. Не си изневеряват. Въпреки че изповядват различни религии, уважават традициите си взаимно. Единствените им проблеми са от битов характер. Грахич признава, че тя е истински маниак на тема ред и чистота, докато Кристиян не бил толкова запален./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ева Тепавичарова бясна на Васил Драганов, разнищи лъжите му

Сагата около скандалния развод на актьора Васил Драганов и съпругата му Андреа не само, че продължава да разтърсва арт средите, но и да въвлича нови и нови популярни лица, сред които и това на актрисата Ева Тепавичарова. Малко, след като скандалните подробности около раздялата бяха изнесени на показ, бе тиражина […]