Защо Кристиано Роналдо застава настрани по време на химна на Португалия

Кристиано Роналдо несъмнено е сред най-великите футболисти в историята на играта, а многото му постижения, отличия и рекорди са напълно показателни за това твърдение.
На Евро 2024 португалецът вече подобри един рекорд, а ако има късмет, може да направи това с още цели три. Въпреки всичко, което е постигнал през кариерата си, Роналдо получава много критики за държанието си по време на мачове.
Но той винаги се старае да помага на националния отбор по футбол на родината си, за да печели мачове. В победата срещу Чехия в първия мач на Португалия на Евро 2024 Кристиано Роналдо не успя да отбележи гол, но направи всичко възможно, за да го направи.
Прави впечатление, че винаги, когато португалецът започва мачовете на родината си като титуляр, то застава настрани в сравнение със своите съотборници по време на химна.
Според GiveMeSport, Кристиано Роналдо винаги се обръща на една страна, а не гледа направо като съотборниците си, защото иска да гледа право към флага на Португалия, който е разположен на стадиона. Така че това негово действие е плод на патриотизъм и израз на уважение. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дженифър Лопес е секси на почивка в Италия, но без Бен Афлек

От няколко месеца се носят какви ли не твърдения за брака на Дженифър Лопес и Бен Афлек. И макар към момента изглежда, че отношенията им не са най-добрите, двамата все още са заедно. Разбира се, с подозренията за евентуална раздяла цялото внимание е насочено към тях и това какво правят. Така […]

Subscribe US Now