Какво Джейда Смит каза на всички хора без коса

Джейда Пинкет Смит празнува красотата си. Тя реши да поздрави всички “мои братя и сестри без коса” по повод Национален ден на голата глава в САЩ, 13 септември.
За да отбележи повода актрисата качи нейна снимка с обръсната си глава в Instagram. На нея виждаме актрисата в сатенено горнище, с малки бляскави обеци и дръзко оцветени устни в бордо. “Честит ден на голата глава”, пише тя към публикацията. Това е “един прекрасен ден за всички мои братя и сестри без коса”.
Повече от 61 хиляди сърчица са поставили последователите на Джейда на снимката ѝ.
Също така тя сподели като стори публикация на токшоуто, което води Red Table Talk, с което поздрави за празника други плешиви жени, пише People.
Актрисата за първи път говори за загубата на косата си по време на епизод на Red Table Talk през 2018 г. През декември миналата година тя разказа за живота с алопеция в откровено видео, в което показва едно от голите петна по скалпа си.
Смит приема болестта си и винаги, когато говори за нея добавя доза хумор и позитивизъм.
“В този момент мога само да се смея”, каза Джейда Пинкет Смит, докато прокарва пръсти по голото петно. “… просто се появи така и ще бъде малко трудно да го скрия. Затова реших просто да го споделя, така че да не задавате въпроси.”
Бръснатата глава на актрисата стана тема на разговор по време на 94-те награди на Академията през март, когато съпругът ѝ Уил Смит удари Крис Рок, след като комикът се пошегува, сравнявайки я с редник Джейн.
Няколко месеца по-късно актьорът публикува видео, на което се извинява на Крис и семейството му за случилото се. Тогава той подаде ръка на комика с призив да говорят, когато е готов. От тогава Крис Рок само няколко пъти направи закачка, препращайки ни към инцидента. Но до сега не е говорил директно и открито за шамара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

10-те най-добре облечени звезди на наградите Еми

Както е обичайно, след приключването на някоя от големите церемонии по раздаване на кино и телевизионни награди, правим обзор и на тоалетите, които звездите са избрали за червения килим. Ето и десетте ни фаворита от наградите Еми. Ако трябва да обобщим тенденции при дамите и при господата, то това е […]