За какво Мадалина Геня благодари на Григор Димитров

Откакто стана ясно, че новата жена в живота на Григор Димитров е Мадалина Геня, интересът към всичко случващо се около тях е огромен.
Най-добрият български тенисист може и да пропусне турнира в Торонто заради болки в кръста. Сигурни сме обаче, че половинката му ще му окаже необходимата подкрепа.
Всъщност Геня използва профила си в Instagram, за да благодари на Димитров. Актрисата публикува серия от снимки, част от които от филмовия фестивал Marateale 2023 в Италия.
В описанието под поста тя се извинява на последователите си, че не е много активна в социалната мрежа, но това се дължи на много ѝ ангажименти. Мадалина Геня благодари на Григор Димитров, когото определя като “абсурдно красиво и невероятно човешко същество”, за това, че е пътувал с нея до Италия.
Пътуване, което се е оказало много по-дълго от очакваното и това е причината двамата да изглеждат уморени на снимките. Геня благодари на тенисиста за проявеното от негова страна разбиране, че тя е трябвало да жертва време, което да прекарат заедно, за да може кариерата ѝ да се развива.
Вчера, 8 август, беше и рожденият ден на Мадалина Геня, като в сторитата си в Instagram тя загатна, че го е прекарала в пътуване. Разбира се, очакваме да сподели малко повече и дали Григор Димитров е бил с нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Извънредни новини за шоуто на Рачков, което вече ще...

След грандиозния успех на “Като две капки вода” в неделя вечер, сега още едно предаване на Маги Халваджиян ще се излъчва в почивния ден. Димитър Рачков отново ще прави “С Рачков всичко е възможно” от септември по Нова телевизи. В първия си сезон шоуто се излъчваше в събота, но от […]

Subscribe US Now