Хари и Меган – все по-неудобни

Нов стопанин – нови правила. В общи линии това обобщава ситуацията в британския кралски двор в момента. Чарлз все още свиква с ролята си на крал и тепърва ще налага нови правила, а по-второстепенните членове на семейството ще трябва да се съобразят.
Такива са принц Хари и Меган Маркъл, макар че с действията си, откакто напуснаха Великобритания да показват, че не им пука твърде много за строго определените порядкина монархията.
Това обаче може да се промени, защото и двамата са заявявали желанието си децата им Арчи и Лилибет да получат титлите “принц” и “принцеса”, припомнят ни Vanity Fair. А дали това ще стане зависи именно от крал Чарлз.
За целта те трябва да се държат “прилично” и да не дискредитират монархията, както направиха с интервюто си за Опра Уинфри. И както се очаква да направят с документалната си поредица за Netflix – проект, който така и не е ясно дали ще види ефир или не.
Ненаименованата поредица на Хари и Меган е едно от най-чаканите заглавия в стрийминг платформата до края на годината. От Netflix обаче мълчат дали тя ще бъде излучена или не, особено на фона на “скандално” приетия предстоящ сезон на The Crown.
“Хари и Меган са напълно наясно, че ако кажат или направят нещо, което е във вреда на семейството на Хари, рискуват да бъдат напълно отхвърлени”, казва източник на Page Six. “Хари знае, че баща му може да бъде и непоколебим, ако се наложи. Чарлз няма да търпи репутацията на Короната да бъде накърнявана от член на семейството.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Може ли Дуейн Джонсън да се завърне към кеча

В момента Дуейн Джонсън е фокусиран върху филмовата си кариера и дори поясни, че не планува да се кандидатира за президент. Но не заради кариерата си, а защото така ще му остава много малко време, което да прекарва със семейството си. И докато очакваме “Черния Адам” да връхлети по кината, […]