Фолкпевецът Константин разплака брат си в “Сървайвър” СНИМКА

Фолкпевецът Константин докара до сълзи брат си, който от месец се бори за оцеляването си в “Сървайвър”. Изпълнителят на хита “Черна роза” разплака по-големия от него Светльо с трогателно послание и снимка на двамата от детството им.

“Брат ми, винаги си бил мое вдъхновение! Липсваш ни много и ще те чакаме с последния полет!”, написа Коцето, а думите си придружи с черно-бяла снимка. От кадъра се вижда, че самият той е на около година, а Светльо – на близо три.
Какво става? Братът на Константин отслабна с 10 кила в “Сървайвър” СНИМКА

“Това е моето малко братче Коцко. Безкрайно го обичам!”, възкликна сървайвърът като видя избелелите образи, а очите му се напълниха със сълзи.
Участникът и всички останали от племето “Войни” получиха снимки и мили послания от близките си като награда след спечелена битка срещу отбора на известните. Разчувстван, Светльо се разприказва за личния си живот. Той призна, че има син на 27 години и дъщеря на 4, но в момента до него няма жена.
Божана Кацарова проплака: Останах без коса в “Сървайвър” СНИМКА
“Когато изляза от “Сървайвър” ще се радвам да прегърна дъщеря си, защото в последните години не съм я виждал много”, каза той, загатвайки за проблем в семейството си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ева Лонгория в 24 факта

Днес, 15 март, рожден ден празнува американската актриса, продуцент, бизнесдама и активист Ева Лонгория. Източник: blitz.bg