Кризата удари Саня Борисова, актрисата фалира

Бизнесът с дрехи на известната моделка и актриса Саня Борисова е претърпял абсолютен крах. 39-годишната блондинка е отчела минимални продажби през последните месеци. Срив е отбелязала и в създаването на екип, тъй като понастоящем шивачките под крилото й се броят на пръсти.

За кризата подсказва и фактът, че самата Саня е разнасяла част от тоалетите си в различни ателиета, за определени подобрения, тъй като работещите за нея дами са били неспособни да изпълнят желанията й.

Интересно е още, че брандът, носещ името й, няма нито една нова дреха през последните три месеца. Последният артикул е представен в началото на февруари, но създаването и работата по него са били част от последния месец на изминалата година, пише “Галерия”. 

Проблеми се отчитат още по страницата на моделката, както в Инстаграм, така и в официалния сайт на марката. Макар да бе споделила, че ще го прави с цел развлечение, тя загатна и за отварянето на магазин.

За това стартира с онлайн поръчки, които генерираха определен интерес с представянето само и единствено на първата линия. Според близки причина за неуспеха й са прекалено високите цени, други пък отбелязват липсата на креативност. Заявка за скъпи блузи, панталони и рокли даде първата фотосесия, реализирана в столицата на любовта – Париж.

Кадрите бяха направени в близост до река Сена, както и пред символа на Франция – Айфеловата кула. Усетила, че не провокира интерес към моделите си, Саня бързо смени посоката, неотдавна тя сподели еротично свое фото, което нажежи страстите в социалните мрежи.

По всяка вероятност тя ще се завърне към амплоато си на актриса, разчитайки на помощта на бившия си съпруг – актьора Ники Илиев. В светското пространство витаят слухове, че двамата съвсем са заровили томахавките по между си, като дори са подновили честите си срещи.

Ники споделя, че я усеща като близък приятел, за когото винаги ще е на разположение при нужда, а Борисова разкри, че има нов мъж в живота си, но иска да запази самоличността му в тайна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now