Златка Райкова го закъса с парите и се наложи да прибегне към…

Красавицата Златка Райкова разпродава носените си дрехи. Това съобщи самата тя в профила си в Инстаграм.

„Очаквайте моя канал, линк ще кача тук“, написа плеймейтката, подканвайки последователите си да не пропускат възможността да се сдобият с някоя от роклите й.
Оказа се, че желаещите са много повече, отколкото тя е очаквала и затова Златка побърза да ги успокои, че ще има постоянно нови неща, пише “Телеграф. 

Сред първите пуснати в продажба дрехи имаше няколко рокли, като цената им варираше между 100-170 лева. Розов Барби модел рокля, ползван от красавицата за специален случай, беше закупен буквално за минути от нейна фенка. Бели каубойски ботуши, носени само няколко пъти, бързо намериха новия си собственик срещу сумата от 350 лв. Малко използвани маркови очила за около 400 лв. станаха повод за скандал в чата на Райкова.
Бебешката количка на малкия Благойчо също беше обявена за продан срещу скромната сума от 400 лв. Очевидно Златка е купила нова за бебе номер 2 и сега иска да се раздели с вече ползваната. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Охранителят Георги напусна "Фермата" след провал във... СНИМКА

Бивш охранител из испанските дискотеки напусна “Фермата” завинаги. Георги беше изгонен от съотборниците си от “Канатица” след слабото си представяне в отборния дуел на Арената. В индивидуалната битка той сцепи ритловиците си много по-бавно от актьора Петър от вражеския тим “Елбетица”, докато опонентът му показа изключителна повратливост и техничност с брадвата. Донжуанът […]

Subscribe US Now