Как е пострадал Дуейн Джонсън и какво се случва с него

От няколко седмици знаем, че Дуейн Джонсън е започнал снимките на следващия си филм – The Smashing Machine. Във филма актьорът трябва да изиграе ММА легендата Марк Кър.
От успехите му в октагона до проблемите в личния живот, филмът ще проследи цялата палитра от пътя на Кър до статута на легенда. Джонсън вече сподели, че подготовката включва бойни сцени, които са се оказали наистина трудни. А изглежда и опасни.
От видео, споделено в профила на Скалата в Instagram, виждаме, че снимките на The Smashing Machine са сериозна работа, защото Дуейн Джонсън е получил доста неприятна контузия.
В кратко видео той показва десния си лакът, който е подут. Актьорът разяснява, че е бил ударен доста силно по време на снимките и резултатът не е закъснял. Но не се оплаква, защото знае, че това е част от професията.
Дуейн Джонсън дори шеговито казва, че е опитвал всякакви противовъзпалителни лекарства, но е открил само един лек – чаша текила.
В друг пост Скалата показва последиците от удара и казва, че е преминал през медицински прегледи и се е установило, че няма увредени тъкани, а само разкъсана бурса в лакътя, която трбява да заздравее. 
Въпреки болките и контузията, Дуейн Джонсън не е спрял с редовните си тренировки, така че предполагаме, че случилото се няма да се отрази по никакъв начин на снимките на The Smashing Machine, който трябва да е по кината през 2025 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тихото завръщане на лейди Габриела Уиндзор след смъртта на съпруга й

Първата половина на 2024 г. наистина не беше от най-добрите за кралското семейство. Трима негови членове – крал Чарлз Трети, принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и бившата съпруга на принц Андрю Сара Фъргюсън, съобщиха, че са диагностицирани с рак. Втората братовчедка на Чарлз пък – лейди Габриела Уиндзор, преживя голяма […]

Subscribe US Now